Speel JUMPDUCK, het spel der spellen


…en word Meester der Eenden.

“Ach vooruit, nog eendje dan!”

Een welverdiende onderbreking van je hectische werkdag

 

Ah, computerspelletjes. Wie is er niet groot mee geworden? Veel meer mensen niet dan wel, vermoeden we. Toch weerhoudt dat ons er niet van om je er één voor te schotelen met in de hoofdrol onze Machtige Eend. Gifgroen met robijnrode ogen, een rij indrukwekkende tanden en menselijke knieën. JUMPDUCK is mede mogelijk gemaakt door stagiair Marijn Winters, en gegarandeerd goed voor twee minuten speelplezier.

Wil je je zonder enige voorbereiding in de actie storten?

De huidige Meester der Eenden

Yoanique Essink met 1.825 punten

(Haal jij een hogere score? Deel je ‘m met ons (met bewijs!) en word de volgende Meester der Eenden!)

Hoe het werkt (RTFM)

Essentieel: opperste concentratie en absolute vaardigheid

 

JUMPDUCK staat niet voor ‘spring-buk’. Een begrijpelijke beginnersfout, maar ook een dodelijke. JUMPDUCK betekent ‘spring-eend’. Springen is dus het devies, bukken leidt onherroepelijk tot de dood. Bovendien ben jij Machtige Eend, en Machtige Eend bukt voor niemand. Niet voor auto’s, niet voor lelijke eenden en zelfs niet voor monster trucks. Springen is – in tegenstelling tot bukken – wél cool om te doen, en daarom doet Machtige Eend het ook. Springen doe je met de spatiebalk, een muisknop naar keuze, of door op je scherm te drukken.

PRO-TIP 1: We raden je aan om te controleren of  je daadwerkelijk een aanraakscherm hebt, voordat je erop drukt.

PRO-TIP 2: Speel met het geluid aan, het liefst op hoog volume. Dat is niet alleen heel leuk voor je directe omgeving, maar essentieel voor veilige deelname aan het verkeer.

PRO-TIP 3: Machtige Eend heeft niet alleen onvoorstelbaar krachtige poten, maar ook majestueuze vleugels. Gebruik deze om – midden in je sprong – nóg hoger te komen door een tweede keer op hetzelfde commando te drukken.

PRO-TIP 4: Wees niet bang voor dinosaurussen. Dinosaurussen maken het leven makkelijker. Zowel in het spel als in het echte leven.

Speler één(d), are you ready:

Heb je een vraag? Stel 'm ons!

Not readable? Change text. captcha txt