Jannes & Mannes


Jannes & Mannes is een webdevelopmentbureau in Den Haag. Naast zeer gewaardeerde klant zijn ze ook een prettige samenwerkingspartner. Slimme digitale oplossingen maken is hun vak, waar ze met hun jarenlange ervaring erg bedreven in zijn geworden.

Slimme oplossingen voor digitale uitdagingen

Webdevelopmentbureaus als Jannes & Mannes in Den Haag, die kun je maar beter te vriend houden. Dat klinkt als een dreigement, maar het is een goedbedoeld advies. Webdevelopers die zich kunnen verplaatsen in de schoenen van eindgebruikers, die zijn goud waard. Als ze daarnaast ook nog eens veel ervaring hebben met het bouwen van applicaties voor talloze klanten en zeer uiteenlopende use cases, dan mag je helemaal blij zijn. En zijn ze – als klap op de vuurpijl – ook nog eens prima gezelschap voor als het een keertje niet over werk gaat? Nou, tel dan je zegeningen maar.

Effectief, efficiënt én gezellig

Je kunt wel raden dat we graag voor (en met) Jannes & Mannes werken. Dat doen we dan ook al een hele poos en met veel plezier. Het mooie aan onze connectie is dat onze disciplines redelijk in elkaars verlengde liggen en dus een enorm waardevolle aanvulling op elkaar kunnen zijn, mits je allebei dezelfde taal spreekt. Gelukkig is dat doorgaans het geval. Zo assisteren zij ons bij webprojecten die ons technisch boven de pet groeien, en sinds jaar en dag assisteren wij Jannes & Mannes bij de productie en optimalisatie van content op hun website en hun socials. Bovendien komen er af en toe projecten voor klanten langs van de één of de ander, waar we vervolgens gezamenlijk onze tanden in kunnen zetten.

Lage overhead

Wij schrijven cases en artikelen voor Jannes & Mannes, we redigeren content en optimaliseren diezelfde content voor zoekmachines. Dat doen we al zó lang dat we… Nou ja, in letterlijke zin met elkaar kunnen lezen en schrijven. Briefings en feedback verlopen allemaal op afstand, daar komt geen meeting meer aan te pas. Dat is ideaal voor het omlaag brengen van de overhead. En voor de gezelligheid bezoeken we elkaar af en toe, of plegen we een belletje. Vaak projectgerelateerd, maar ook gewoon uit interesse. Anders wordt het wel erg saai allemaal, toch? En zo komen wij ook nog eens de provincie uit 😉

PAPPENHEIMERS ♥ Jannes & Mannes

Jannes & Mannes kun je gerust specialisten in hun vakgebied noemen. Eén van de leukste dingen aan ons werk, is dat we bij heel veel verschillende bedrijven en disciplines in de keuken kunnen kijken. Dat is enorm leerzaam. We kunnen dan ook best zeggen dat de kwaliteit van onze eigen dienstverlening erop vooruitgaat, door content te maken voor Jannes & Mannes. Op technisch vlak dwingt het ons namelijk om dieper de materie in te duiken. Het voordeel daarvan laat zich raden; je weet véél beter wat er te koop is in de wereld, en je blijft op de hoogte van technieken en praktijktoepassingen die je anders in mindere mate zou tegenkomen. En komen we ergens zelf niet uit, dan zijn daar de helden en heldinnen van Jannes & Mannes om ons uit de duisternis te helpen en weer naar het licht te leiden.

Bekijk een aantal van onze opdrachtgevers:

 • Kyros Hydrogen Solutions

  Kyros Hydrogen Solutions uit het Duitse Neuhaus-Schierschnitz is een technisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de opwekking, opslag en distributie van waterstof.

 • Centrum voor Parlementaire Geschiedenis

  Het CPG doet wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de parlementaire geschiedenis van Nederland na de Tweede Wereldoorlog.

 • SafeDrivePod

  SafeDrivePod helpt verzekeraars, leasemaatschappijen en fleet managers om het wereldwijde wegverkeer veiliger, voordeliger en milieuvriendelijker te maken.

 • Vesteda

  ‘Voel je thuis bij Vesteda’, dat is het streven van deze in Amsterdam gevestigde woningbelegger én verhuurder. Dat streven geldt zowel voor huurders als alle andere stakeholders.

 • Gelderland Academie – Provincie Gelderland & VNG

  Wij werken graag voor de Gelderland Academie, hét kennisplatform voor mensen die politieke functies bekleden in Provincie Gelderland.

 • Jannes & Mannes

  Jannes & Mannes is een webbureau in Den Haag. Slimme, digitale oplossingen maken is hun vak, waar ze met jarenlange ervaring erg bedreven in zijn geworden.

 • Candea College

  Het Candea College is een school voor voortgezet onderwijs in Duiven. Leerlingen krijgen er elke dag ruimte om zelf keuzes te maken, onder het motto 'maatwerk'.

 • Olsterhof

  De Olsterhof is een belevingsgerichte, landelijke lifestylewinkel. In een historisch pand met siertuin, café en terras vind je ontzettend veel hoogwaardige producten.

MEER WETEN?

Ik geef graag antwoord op je vragen:

Dion van den Berg
Dion van den Bergstrategie, concept, online & tekst
Dion kan je veel vertellen over strategische, tactische en operationele marketing en communicatie. Hij helpt je bij het bedenken, uitwerken en beheren van effectieve campagnes en het optimaliseren van middelen en kanalen. Ben je op zoek naar lekkere concepten met rake teksten, of een overkoepelende strategie? Vraag hem dan gerust eens op de koffie, of kom gezellig bij ons langs.