Kyros Hydrogen Solutions


Kyros Hydrogen Solutions uit het Duitse Neuhaus-Schierschnitz ontwikkelt, verkoopt en onderhoudt turnkey waterstofoplossingen, zoals waterstofgeneratoren, opslagvoorzieningen en distributiesystemen.

Duurzaam opgewekte waterstof als groen alternatief

Naast AI is verduurzamen hét modewoord van deze eeuw, en het blijft niet bij een grilletje: vergroening is ‘here to stay’. Dat geldt voor ons kleine kikkerlandje, maar al helemaal bij onze oosterburen; Duitsland is immers een land met een gigantische industriële sector. Kyros Hydrogen Solutions speelt in op de behoefte aan groene energiebronnen en opslagmethoden, door maximaal in te zetten op de ontwikkeling van waterstofoplossingen en de distributie ervan in heel Europa.

Industriële en logistieke toepassingen

Kyros Hydrogen Solutions, haar oprichters en haar medewerkers mag je gerust pioniers noemen. Tot ons grote plezier waren wij vanaf het ontstaan van Kyros betrokken bij de ontwikkeling. Eerst in de vorm van KUMATEC, waar we sinds 2012 mee samenwerkten, en later onder de vlag van Kyocera AVX. In een vrij korte tijd ontstond een gigantische behoefte vanuit de industriële en logistieke sector. Aanbieders van waterstoftechniek waren er nog niet veel, dus werd in 2021 gekozen om van de waterstofdivisie een op zichzelf staande entiteit te maken en meer focus in het aanbod aan te brengen: half Duits, half Amerikaans, met een helpende hand uit Arnhem voor de content en de visuals.

Pappenheimers Kyros Hydrogen Solutions

Kyros is een interessante opdrachtgever, die dynamiek brengt in een van nature vrij traditionele markt. Industriële en logistieke toepassingen van waterstof zijn ontzettend in trek: groene energie opwekken is immers één ding, maar het opslaan en distribueren is een heel ander verhaal. Het over de schouder meekijken en het assisteren van een aanbieder van ‘Hochtechnik’ is niet alleen heel erg leerzaam, maar ook ontzettend leuk. Zo hebben we door de jaren heen bij ontzettend veel interessante projecten mogen aansluiten.

Enkele projecten die we voor Kyros Hydrogen Solutions hebben uitgevoerd:

Bekijk een aantal van onze opdrachtgevers:

 • Kyros Hydrogen Solutions

  Kyros Hydrogen Solutions uit het Duitse Neuhaus-Schierschnitz is een technisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de opwekking, opslag en distributie van waterstof.

 • Gelderland Academie – Provincie Gelderland & VNG

  Wij werken graag voor de Gelderland Academie, hét kennisplatform voor mensen die politieke functies bekleden in Provincie Gelderland.

 • Jannes & Mannes

  Jannes & Mannes is een webbureau in Den Haag. Slimme, digitale oplossingen maken is hun vak, waar ze met jarenlange ervaring erg bedreven in zijn geworden.

 • Centrum voor Parlementaire Geschiedenis

  Het CPG doet wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de parlementaire geschiedenis van Nederland na de Tweede Wereldoorlog.

 • Candea College

  Het Candea College is een school voor voortgezet onderwijs in Duiven. Leerlingen krijgen er elke dag ruimte om zelf keuzes te maken, onder het motto 'maatwerk'.

 • Vesteda

  ‘Voel je thuis bij Vesteda’, dat is het streven van deze in Amsterdam gevestigde woningbelegger én verhuurder. Dat streven geldt zowel voor huurders als alle andere stakeholders.

 • Olsterhof

  De Olsterhof is een belevingsgerichte, landelijke lifestylewinkel. In een historisch pand met siertuin, café en terras vind je ontzettend veel hoogwaardige producten.

 • SafeDrivePod

  SafeDrivePod helpt verzekeraars, leasemaatschappijen en fleet managers om het wereldwijde wegverkeer veiliger, voordeliger en milieuvriendelijker te maken.

MEER WETEN?

Ik geef graag antwoord op je vragen:

Dion van den Berg
Dion van den Bergstrategie, concept, online & tekst
Dion kan je veel vertellen over strategische, tactische en operationele marketing en communicatie. Hij helpt je bij het bedenken, uitwerken en beheren van effectieve campagnes en het optimaliseren van middelen en kanalen. Ben je op zoek naar lekkere concepten met rake teksten, of een overkoepelende strategie? Vraag hem dan gerust eens op de koffie, of kom gezellig bij ons langs.