Olsterhof


De Olsterhof is een landelijke lifestylewinkel met een unieke ambiance en een breed assortiment.

Landelijke lifestylewinkel

In het pittoreske, Overijsselse Olst, onder de (denkbeeldige) rook van Zutphen en Deventer, vind je de Olsterhof. Het is een lifestylewinkel met een enorm breed assortiment van bijzondere, kwalitatief hoogwaardige producten met een landelijke uitstraling. Van bankstel tot zomerjas, en van tuingereedschap tot handtas, als liefhebber van nostalgie en landelijkheid kom je bij de Olsterhof volledig aan je trekken.

Beleving, beleving, beleving

Bij de Olsterhof gaan hoogwaardige kwaliteitsproducten hand in hand met een unieke, haast traditionele winkelervaring, maar dan wel met de service van nu. Een moderne webshop ontbreekt dus niet, maar ook daar wordt niet aan sfeer ingeboet. Deze belevingsgerichte lifestylewinkel heeft een indrukwekkend oppervlak, maar door de huiselijke sfeer en inrichting doet het heel knus aan. Voor wie écht van gezelligheid houdt, is er een inpandig petit café en zelfs een zonnig terras, midden in de siertuin van het historische pand.

PAPPENHEIMERS ♥ Olsterhof

Af en aan werken wij al sinds 2007 samen met deze unieke winkel. Van web 1.0 via web 2.0 naar vandaag de dag, waarin ‘web’ gelukkig niet meer wordt opgevolgd door een willekeurig nummer. We hebben de Olsterhof een aangename groei zien doormaken, en toch zijn ze altijd ontzettend trouw aan zichzelf gebleven. Zoek je een schoolvoorbeeld van een no-nonsense, ‘sterk merk’? Dan is de Olsterhof daar in onze ogen een goed voorbeeld van. We hebben samen veel spreekwoordelijke koeien bij de hoorns mogen vatten. Van strategie tot uitvoering en van campagnes tot middelen, in vrijwel alle denkbare vormen en maten.

Bekijk een aantal van onze opdrachtgevers:

 • Kyros Hydrogen Solutions

  Kyros Hydrogen Solutions uit het Duitse Neuhaus-Schierschnitz is een technisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de opwekking, opslag en distributie van waterstof.

 • Candea College

  Het Candea College is een school voor voortgezet onderwijs in Duiven. Leerlingen krijgen er elke dag ruimte om zelf keuzes te maken, onder het motto 'maatwerk'.

 • Jannes & Mannes

  Jannes & Mannes is een webbureau in Den Haag. Slimme, digitale oplossingen maken is hun vak, waar ze met jarenlange ervaring erg bedreven in zijn geworden.

 • SafeDrivePod

  SafeDrivePod helpt verzekeraars, leasemaatschappijen en fleet managers om het wereldwijde wegverkeer veiliger, voordeliger en milieuvriendelijker te maken.

 • Gelderland Academie – Provincie Gelderland & VNG

  Wij werken graag voor de Gelderland Academie, hét kennisplatform voor mensen die politieke functies bekleden in Provincie Gelderland.

 • Centrum voor Parlementaire Geschiedenis

  Het CPG doet wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de parlementaire geschiedenis van Nederland na de Tweede Wereldoorlog.

 • Olsterhof

  De Olsterhof is een belevingsgerichte, landelijke lifestylewinkel. In een historisch pand met siertuin, café en terras vind je ontzettend veel hoogwaardige producten.

 • Vesteda

  ‘Voel je thuis bij Vesteda’, dat is het streven van deze in Amsterdam gevestigde woningbelegger én verhuurder. Dat streven geldt zowel voor huurders als alle andere stakeholders.

MEER WETEN?

Ik geef graag antwoord op je vragen:

Dion van den Berg
Dion van den Bergstrategie, concept, online & tekst
Dion kan je veel vertellen over strategische, tactische en operationele marketing en communicatie. Hij helpt je bij het bedenken, uitwerken en beheren van effectieve campagnes en het optimaliseren van middelen en kanalen. Ben je op zoek naar lekkere concepten met rake teksten, of een overkoepelende strategie? Vraag hem dan gerust eens op de koffie, of kom gezellig bij ons langs.