Vesteda


Vesteda is een institutionele woningbelegger met een focus op het middensegment in economisch sterke, grootstedelijke gebieden.

Woningbelegger én verhuurder in het middensegment

‘Voel je thuis bij Vesteda’, dat is het streven van deze in Amsterdam gevestigde woningbelegger én verhuurder. Dat streven geldt zowel voor huurders als alle andere stakeholders. De institutionele woningbelegger investeert pensioen- en verzekeringspremies in duurzaam, Nederlands, residentieel onroerend goed.

Een duurzame investering

Wat de woningportefeuille betreft, richt Vesteda zich op het middensegment in de grote en kleinere steden in heel Nederland en de omliggende, goed bereikbare dorpen. Ze verwerven energiezuinige en duurzame woningen, waarin het prettig en gezond wonen is. Ze beleggen voor de lange termijn, wat inhoudt dat ze zich nauw verbinden aan buurten en wijken. Zaken als leefbaarheid en duurzaamheid spelen dus een grote rol van betekenis, maar Vesteda kiest ook voor kwaliteit en betaalbaarheid. Zo vormt Vesteda een solide basis voor duurzame waardegroei. Best belangrijk als het gaat om het investeren van pensioen- en verzekeringspremies.

PAPPENHEIMERS Vesteda

In 2018 maakten wij voor het eerst zakelijk kennis met Vesteda. Te midden van een beweging om de huurderscommunicatie te verbeteren, stapten wij in het bootje. De opdracht was duidelijk: help ons om de jaarstukken te vertalen naar een toegankelijk, no-nonsense overzicht, zodat we niet alleen onze investeerders, maar ook onze huurders een begrijpelijk inkijkje kunnen bieden van waar Vesteda zich dit jaar mee bezig heeft gehouden. Dat lukte goed, en in diezelfde behoefte hebben wij een aantal jaren met veel plezier mogen voorzien.

Enkele projecten die we voor Vesteda hebben uitgevoerd:

Bekijk een aantal van onze opdrachtgevers:

 • SafeDrivePod

  SafeDrivePod helpt verzekeraars, leasemaatschappijen en fleet managers om het wereldwijde wegverkeer veiliger, voordeliger en milieuvriendelijker te maken.

 • Candea College

  Het Candea College is een school voor voortgezet onderwijs in Duiven. Leerlingen krijgen er elke dag ruimte om zelf keuzes te maken, onder het motto 'maatwerk'.

 • Vesteda

  ‘Voel je thuis bij Vesteda’, dat is het streven van deze in Amsterdam gevestigde woningbelegger én verhuurder. Dat streven geldt zowel voor huurders als alle andere stakeholders.

 • Kyros Hydrogen Solutions

  Kyros Hydrogen Solutions uit het Duitse Neuhaus-Schierschnitz is een technisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de opwekking, opslag en distributie van waterstof.

 • Jannes & Mannes

  Jannes & Mannes is een webbureau in Den Haag. Slimme, digitale oplossingen maken is hun vak, waar ze met jarenlange ervaring erg bedreven in zijn geworden.

 • Gelderland Academie – Provincie Gelderland & VNG

  Wij werken graag voor de Gelderland Academie, hét kennisplatform voor mensen die politieke functies bekleden in Provincie Gelderland.

 • Olsterhof

  De Olsterhof is een belevingsgerichte, landelijke lifestylewinkel. In een historisch pand met siertuin, café en terras vind je ontzettend veel hoogwaardige producten.

 • Centrum voor Parlementaire Geschiedenis

  Het CPG doet wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de parlementaire geschiedenis van Nederland na de Tweede Wereldoorlog.

MEER WETEN?

Ik geef graag antwoord op je vragen:

Dion van den Berg
Dion van den Bergstrategie, concept, online & tekst
Dion kan je veel vertellen over strategische, tactische en operationele marketing en communicatie. Hij helpt je bij het bedenken, uitwerken en beheren van effectieve campagnes en het optimaliseren van middelen en kanalen. Ben je op zoek naar lekkere concepten met rake teksten, of een overkoepelende strategie? Vraag hem dan gerust eens op de koffie, of kom gezellig bij ons langs.