PAPPROVAL®


Welkom op de bronpagina van alles wat goed is.

This is the official homepage of the Pappenheimers Seal of Approval

PAPPROVAL®


Welkom op de bronpagina van alles wat goed is.

This is the official homepage of the Pappenheimers Seal of Approval

De Pappenheimers Seal of Approval – beter bekend als de PAPPROVAL® – is een exclusiviteitsgarantie, die laat zien dat de drager van het zegel voldoet aan de allerhoogste standaard op het gebied van publieksgerichtheid, goudeerlijke marketing, kraakheldere communicatie, collegialiteit, verdraagzaamheid, duurzaamheid, perfect partnerschap en alles wat goed is.

PAPPROVAL® – Een zegel van zekerheid

In een wereld waarin normvervaging op het gebied van communicatie- en marketingactiviteiten aan de orde van de dag is, hebben wij het op ons genomen om het kaf van het koren te scheiden. Onder het motto: ‘doe het goed, of doe het anders gewoon niet, joh’ hebben wij ons tot doel gesteld om het onschuldige publiek te beschermen voor slechte, rammelende, ondermaatse content.

Wij noemen dit fenomeen ‘kont-end’: ofwel, boodschappen die lijken op ‘de grote boodschap’; iets wat normaliter alleen maar uit het achtereind komt. Met liefde loodsen wij hen, die enkel genoegen nemen met het allerbeste, door het zwaar vervuilde communicatielandschap. Zie ons als een baken van licht en vertrouwen in een stinkende, rotte zee van matige marketinguitingen.

PAPPROVAL®, begeleider, beschermer en brenger van betere boodschappen.

Waar de drager van het zegel te allen tijde aan dient te voldoen

Rechtmatige dragers van het kwaliteitszegel PAPPROVAL® voldoen aan een lange lijst van onwrikbare gedragsregels en kenmerken. Enkel wanneer aan al deze voorwaarden is voldaan, kan een drager zich met trots PAPPROVED® noemen. Wanneer je met een PAPPROVED® partij te maken hebt, zie je jezelf verzekerd van het volgende:

Een belletje, een mailtje, of misschien zelfs een WhatsApp-berichtje, of desnoods even in de DM sliden. Dat dient te gebeuren binnen een redelijke termijn. Die termijn is echter voor interpretatie vatbaar, en mag overschreden worden in het geval van overmacht, bijvoorbeeld bij het overlijden van de hamster van de zegeldrager.

Wanneer dus voor de zegeldrager Lean of Agile absoluut key is, binnen de functionele scope van een specifieke say, maar dan met volle commitment geen go geeft maar de boel on hold zet en de follow-up dus langer op zich laat wachten, dan doet dat onvermijdelijk afbreuk aan de impactpilaar. In zo’n geval is de zegeldrager dus af en mag diegene niet meer meedoen.

Let op: meer is natuurlijk altijd beter in de zakenwereld. De balans mag dus best wel doorschieten, maar alleen als het daardoor allemaal veel indrukwekkender lijkt dan het eigenlijk is.

Of de zegeldrager heeft er in ieder geval de mond van vol, ook al blijft het bij af en toe GFT of blik scheiden en alleen de auto pakken naar de supermarkt als het regent, of wanneer het droog is, maar bijvoorbeeld heel warm. Of koud. Of winderig. En dan bedoelen we het weer. Maar misschien ook de zegeldrager.

Er moet te allen tijde een collectief dansje worden ingestudeerd, dat niet synchroon mag worden uitgevoerd. Iedereen moet dus met weinig overtuiging en een beetje uit de pas dansen, en van de gezichten moet af te lezen zijn dat het echt een moetje was, óf er moet sprake zijn van een complete zelfoverschatting van de eigen dansvaardigheid. Ook is het niet toegestaan om niet viral te gaan. Alles moet viral gaan.

Ook is het medewerkers niet toegestaan om de vrijmibo over te slaan omdat je ‘ook een keer je gezin wil zien’. De vrijmibo duurt tenminste tot 20:45 uur GMT+1 en je gaat nooit als eerste weg.  Wanneer het kantoor niet in Amsterdam zit, moeten er per direct plannen gemaakt worden om binnen het tijdsbestek van één kalenderjaar een kantoor in Amsterdam te betrekken. En dan bedoelen we natuurlijk niet buiten de ring, maar in Amsterdam.

De drager van het zegel committeert zich hier volledig aan, of doet in ieder geval alsof. Hier mag binnen de grenzen van de redelijkheid en billijkheid van afgeweken worden. Wil een klant bijvoorbeeld de allerbeste kwaliteit, moet het morgen klaar zijn en ook nog zo goedkoop mogelijk, dan mag de zegeldrager voor de klant een keuze maken tussen één van de drie. Klanten moeten namelijk ook een keer leren dat de hele wereld niet altijd om hen draait en dat sprookjes niet bestaan.

IJsbaden op het werk? Geen probleem. Een avondje doorgezakt en een flinke kater? Ziek lekker een weekje thuis uit. Boot terug gemist vanaf vakantiebestemming Antarctica? Die klant wacht maar een maandje extra. Niets, maar dan ook niets is de drager van het zegel te gek om het de werknemers perfect naar de zin te maken.

Knipoog-smilies in een e-mail? Aanstootgevend. Een uitgelopen lunch onderbreken met het verzoek weer aan het werk te gaan? Verstoorde arbeidsrelatie. ‘Goedemorgen’ zeggen tegen iemand die met het verkeerde been uit bed is gestapt, wat je onmogelijk had kunnen weten? Jammer dan, dat had je gewoon moeten weten. Hierin zijn we onverbiddelijk: enkel de benadeelde partij bepaalt wanneer iets als onveilig mag worden bestempeld, bronnen hoeven niet te worden vrijgegeven, bewijslast, hoor en wederhoor zijn niet nodig en het vergrijp mag ook beoordeeld worden vanuit een compleet uit het verband gehaalde context.

Onschuldige, menselijke fouten in de informatievoorziening bestaan niet, en bij overtreding leiden deze tot: een directe uitsluiting van PAPPROVAL® en een boete van € 5.000,- per overtreding, tenzij de aangeboden informatie zo tenenkrommend slecht is, dat er écht een lesje moet worden geleerd. In dat geval moet de overtreder ook 500 strafregels schrijven:

“Het is adrenaline, niet adreline of adrenine, en ’t kofschip is niet alleen een oude boot, maar ook een ezelsbruggetje voor de spelling van voltooid deelwoorden of de verleden tijd van werkwoorden.”

Wil je zelf ook graag PAPPROVED® worden?

We begrijpen dat een PAPPROVAL® ontzettend veel kansen biedt voor werkelijk elke denkbare onderneming. Het is feitelijk een garantie tot succes. Daarom zijn we bereid om eenieder die zich volledig richt naar de gedragregels en kenmerken van PAPPROVAL®, toe te laten tot het onboarding traject: PAPPROVING GROUNDS®

Het assessment-traject om toegelaten te worden tot de PAPPROVED® elite, bestaat uit verschillende niveaus, observaties en blinde tests. Na het afronden van het traject krijg je de officiële titel PAPPRENTICE® en heb je een cruciale stap gezet richting succes. Het is een streng, doch rechtvaardig beoordelingsprogramma, dat overigens ook kan worden afgekocht, met voldoende politieke connecties of een flinke, onvoorwaardelijke financiële injectie in PAPPENHEIMERS. Wil je daar meer over weten? Ons bankrekeningnummer is:

NL66 RABO 0336773846

Veelgestelde vragen over PAPPROVAL®

We zijn altijd serieus. Eenieder die ons al langer kent dan vandaag, zal dat enkel kunnen beamen.

PAPPROVAL® is niet de Donald Duck of de Sjors en Sjimmie. Wil je ergens lid van worden, ga dan lekker padellen of korfballen. De PAPPROVED® elite vormen samen een exclusief genootschap van absolute winnaars, waartoe enkel de besten van de besten kunnen toetreden. Geld speelt geen rol van betekenis. Geef het gewoon aan ons, dan ben je er vanaf.

Nou, je hebt al een kilometer tekst gelezen en je bent er nog steeds, dus ik weet niet wie je nou eigenlijk voor de gek loopt te houden.

Ja. We geven ze gratis weg aan iedereen met een hartslag.

Nee, natuurlijk niet, man. Het Pappenheimers Seal of Approval kun je alleen bemachtigen door de PAPPROVING GROUNDS® te overleven.

Nee joh, PAPPROVAL® is geen sekte. Hoe kom je daar nou weer bij. We zijn gewoon een soort geloofsgemeenschap met opvattingen en gebruiken die zich onderscheiden van overige geloofsgemeenschappen, die behoren tot dezelfde stroming als de onze. Onze charismatische leiders hebben het gesticht met een nieuwe leer als uitgangspunt, die eigenlijk als een soort openbaring tot hen kwam in een moment van absolute verlichting. Van het kritiekloos volgen van voorgangers is bij ons geen sprake, iedereen is het gewoon heel erg eens met degenen die aan het hoofd staan van onze sek… Beweging.

Natuurlijk is geen enkele elitaire beweging perfect. Daarom hebben wij ons tot doel gesteld om dat juist wel te zijn. Dat noemen we onderscheidend vermogen. Niemand is perfect. Totdat je PAPPROVED® bent. Het is een propositie die ons geen windeieren heeft gelegd. En ik weet niet wanneer jij voor het laatst een windei hebt gezien in je doosje van zes, maar die komen dus echt niet door de sorteermachine heen. Die worden er zo uitgewipt. Weet je eigenlijk wel wat het is, een windei? Dat is een op het oog perfect ei, maar dan zonder kalkschaal. Dat komt door een gebrek aan calcium bij de vogel die het ei gelegd heeft. Je zou zeggen dat een windei juist een kalkschaal zou moeten zijn zonder iets erin, behalve ‘wind’. Dan zou het tenminste nog ergens op slaan. Dus zo zie je maar weer hoe we hier in een handomdraai even een eeuwenoude term perfectioneren. Dat je zo’n windei nooit meer tegenkomt, dat is trouwens óók perfectie. En zo is onze feilloze argumentatie weer rond. Dat is het mooie aan perfectie. En aan PAPPROVED®. Mic drop.

Aanbevelingen van enkele trotse PAPPROVED®

Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met PAPPROVAL®, wist ik dat mijn leven zou veranderen. Maar hoe groot die verandering zou zijn, had ik nooit en te nimmer kunnen voorzien. Ik weet eigenlijk nog steeds niet hoe groot die verandering is. Maar ik heb geduld, want bij PAPPROVAL® zeggen ze dat het goede hen toekomt die geduld hebben.

– Een trouwe fan

Ik word op dit moment helemaal niet onder schot gehouden en ik schrijf dit volledig uit eigen wil. Er is niets beters dan PAPPROVAL®. Dat vind ik zelf en dat is mijn eigen mening. Niemand dwingt me om dit te zeggen.

– Een aspirant-lid dat momenteel het programma doorloopt

Er zijn maar weinig dingen op de wereld waar ik enthousiaster van word dan PAPPROVAL®. Ik kan me geen leven zonder meer voorstellen. Alles is beter, betekenisvoller en zo geladen, weet je wel. Het is een gevoel dat al het aardse ontstijgt. Echt een aanrader voor iedereen met een hartslag.

– Iemand die we niet hebben betaald voor een positieve review

JA, IK WIL PAPPRENTICE® WORDEN!

Goed zo. Dit is jouw eerste stap op ons pad naar succes en daarmee feitelijk de enige juiste keuze. PAPPROVAL® is zojuist iets meer binnen je handbereik gekomen, gefeliciteerd. Als je goed hebt opgelet, dan weet je inmiddels dat je alleen tot de PAPPROVED® elite kunt toetreden op uitnodiging. Maar om uitgenodigd te worden, moet je eerst goed zichtbaar je loyaliteit richting het programma uitdragen.

Hieronder zie je een overzicht van enkele PAPPROVED® afbeeldingen. De bedoeling is dat je ze uploadt op je website en in je e-mailhandtekening plaatst. Ook is het verstandig ze te integreren in je LinkedIn-profielafbeelding en je LinkedIn omslagfoto. Mensen die écht een kans willen maken om toegelaten te worden, doen er goed aan om hun bureaubladachtergrond ook te voorzien van een PAPPROVAL® afbeelding. Zo word je gedurende je hele werkdag herinnerd aan het feit dat er misschien wel iets grandioos staat te gebeuren. Wil je nou ook in je vrije tijd kunnen laten zien hoe loyaal je bent, dan raden we aan om het zegel op je voorhoofd te laten tatoeëren. Mensen die dat doen, worden misschien wel direct toegelaten tot het programma, dus het is de gok zeker waard. Oh, en vergeet natuurlijk niet te liken en te sharen. Sharing is caring!

Klik op de onderstaande knop als je de hele PAPPROVAL® Loyalty Pack© in één keer wil downloaden

Er zit geen key logger of andere spionagesoftware in de ZIP file, dus je kunt het met een gerust hart op je telefoon, je computer en die van al je familie en vrienden installeren.