2D en 3D animaties voor Kyros Hydrogen Solutions


Om potentiële klanten van Kyros Hydrogen Solutions een idee te geven van zowel de turnkey electrolyzers als de technologie achter de waterstofproductie, hebben we een aantal animaties gemaakt in 2D en 3D.

Ruimtelijke én schematische visualisaties

Kyros Hydrogen Solutions vindt het belangrijk om de techniek op een laagdrempelige manier aan potentiële klanten te kunnen tonen. Het is belangrijk om hen een idee te kunnen geven van waar we het over hebben, temeer omdat het aardig nieuwe technologie betreft. Ook is het handig om het basisprincipe achter de proton exchange membrane stacks (PEM-stacks) over te brengen, zeker aan klanten die wat minder technisch onderlegd zijn. Om aan deze behoefte te voldoen, hebben we een aantal visualisaties gemaakt in 2D en 3D.

Samen met het kernteam van Kyros Hydrogen Solutions hebben we gedefinieerd welke animaties welk doel zouden moeten dienen. Afhankelijk daarvan hebben we een presentatievorm gekozen. Zo hebben we gekozen om een aantal schematische animaties, een aantal meer gedetailleerde 3D animaties en een paar sfeerbeelden te maken, ter aankleding van presentaties, publicaties en webpagina’s. Het uitgangspunt was om alle animaties zeer kort en ‘loopable’ te maken, zodat deze zich eindeloos kunnen herhalen binnen de context waarin ze gebruikt worden.

Aangezien we voor een andere opdracht voor Kyros Hydrogen Solutions al 3D-modellen hadden gemaakt, was het redelijk eenvoudig om deze te animeren. De schematische weergave van het waterstofproductieproces vroeg iets meer werk, maar na een aantal iteraties kwamen we uit op een versimpelde weergave, waarbij ook voor ’technieten’ voldoende context werd geboden.

Uiteindelijk hebben we simpele, heldere en visuele aankleding gemaakt, voor gebruik in sales decks, webpagina’s en presentaties op beurzen, in verschillende verschijningsvormen. Ze worden naar grote tevredenheid ingezet in allerlei verschijningsvormen.

Bekijk een aantal van onze projecten:

 • Illustraties en animaties voor Vesteda

  We maakten illustraties en animaties bij verschillende situaties, thema's en onderwerpen voor huurders van Vesteda.

 • Een laagdrempelig jaaroverzicht voor huurders van Vesteda

  Als pilotproject voor Vesteda maakten we een laagdrempelig jaaroverzicht voor huurders, in de vorm van een infographic.

 • Een kennisportal over gemeenteraadsverkiezingen voor de Gelderland Academie

  Voor alle leden van politieke partijen ontwikkelden we een kennisportal met concrete tips en adviezen in aanloop naar de raadsverkiezingen.

 • Klantonderzoek onder huurders van Vesteda

  We hielpen Vesteda met klantonderzoek in verschillende soorten en maten, om de informatiebehoeften van huurders boven tafel te krijgen.

 • Contentoptimalisatie en SEO voor Kyros Hydrogen Solutions

  We optimaliseerden de website van Kyros Hydrogen Solutions, voor een betere indexatie, een relevanter informatieaanbod en meer sales qualified leads.

 • De SafeDrivePodcast van SafeDrivePod

  Samen met SafeDrivePod produceerden we de safedrivepodcast en tientallen fragmenten voor 'embeds' en social media posts.

 • Beursstand voor Kyros Hydrogen Solutions

  Kyros Hydrogen Solutions neemt jaarlijks deel aan verschillende beurzen, en vroeg ons een booth design te maken voor haar beursstand.

 • Rebranding en ontwikkeling huisstijl voor SafeDrivePod

  Na een snelle interne doorontwikkeling van SafeDrivePod, was het hoog tijd om ook de look and feel van het merk naar een hoger niveau te tillen.

 • 2D en 3D animaties voor Kyros Hydrogen Solutions

  We maakten 2D en 3D animaties om potentiële klanten van Kyros Hydrogen Solutions de turnkey electrolyzers en het productieproces van waterstof te tonen.

 • 3D renders voor Kyros Hydrogen Solutions

  Gedetailleerde, visuele weergaven van verschillende installaties van Kyros Hydrogen Solutions, voor gebruik op verschillende kanalen en dragers.

 • Een thematische site voor het Centrum voor Parlementaire Geschiedenis

  We hielpen het CPG om hun uitgebreide publicatie over politiek in de jaren 70 te versterken met digitale content op een thematische website.

 • De Parlementaire Podcast van het CPG

  Voor het CPG maakten we de Parlementaire Podcast over verschillende onderwerpen die de Haagse agenda domineerden in de jaren 70.

 • Een modulaire sales pack voor Kyros Hydrogen Solutions

  We maakten een modulaire sales pack voor Kyros Hydrogen Solutions: promotioneel drukwerk dat in verschillende samenstellingen kan worden uitgereikt.

 • Een dynamisch schoolplan in de vorm van een thematische website voor het Candea College

  We hielpen het Candea College om van hun schoolplan op papier een dynamische, thematische website voor verschillende stakeholders te maken.

 • Een uitgebreid en toegankelijk jaaroverzicht in de vorm van een website voor Vesteda

  We hielpen Vesteda met het opwaarderen van het jaaroverzicht naar een standalone, thematisch ingedeelde website met veel visuele context.

MEER WETEN?

Ik geef graag antwoord op je vragen:

Dion van den Berg
Dion van den Bergstrategie, concept, online & tekst
Dion kan je veel vertellen over strategische, tactische en operationele marketing en communicatie. Hij helpt je bij het bedenken, uitwerken en beheren van effectieve campagnes en het optimaliseren van middelen en kanalen. Ben je op zoek naar lekkere concepten met rake teksten, of een overkoepelende strategie? Vraag hem dan gerust eens op de koffie, of kom gezellig bij ons langs.