Beursstand voor Kyros Hydrogen Solutions


Kyros Hydrogen Solutions neemt jaarlijks deel aan verschillende beurzen, en vroeg ons een design te maken voor enkele beurswanden.

Laat je beursstand je verhaal vertellen

Industriële techbedrijven en beurzen: ze gaan samen als goede wijn en smeuïge kaas. Kyros Hydrogen Solutions kon natuurlijk niet achterblijven, en neemt jaarlijks deel aan verschillende internationale expo’s en vakbeurzen. Een A3-tje op de muur prikken en een paar folders eronder leggen is natuurlijk geen optie: we hebben het niet bepaald over de jaarlijkse braderie. Kyros vroeg ons om een ontwerp te maken voor een beursstand, en zo de aanwezigheid op de beurs op te waarderen met een prettige, visuele impuls.

Het maken van een ontwerp voor visuals begint uiteraard met het definiëren van de mogelijkheden: er was een stand besteld met een aantal kale panelen, die konden worden voorzien van full color prints en steunkleuren. Het afbakenen van de informatie die op de panelen zou komen te staan was het vertrekpunt: de vorm volgt later, en is ondersteunend aan de inhoud.

De keuze werd gemaakt om de verschillende panelen te voorzien van informatie, zodat ook wachtende beursbezoekers zich konden laten informeren, totdat ze een vertegenwoordiger te spreken zouden krijgen. Daarnaast was het belangrijk om beursbezoekers een letterlijk een beeld te geven van de oplossingen van Kyros Hydrogen Solution, en dan met name van de turnkey electrolyzer.

Het ontwerp van de beursstand hebben we zo modulair mogelijk gemaakt. Het voordeel hiervan is dat visuals onderling kunnen worden uitgewisseld, afhankelijk van het onderwerp van de beurs en het type informatie dat het beste bij dat onderwerp past. We hebben een grote hoeveelheid panelen ontwikkeld, die naar wens kunnen worden ingezet. Erg handig, want dat scheelt weer productietijd (en kosten) bij de volgende beursdeelname.

De beursstand is multi-inzetbaar en vertelt daadwerkelijk een verhaal. Doordat de stand zelf informatieve waarde heeft, in plaats van enkel sfeer toevoegt, is het gemakkelijker om bezoekers te triggeren. Het wachten op een representative wordt daardoor iets verzacht, en men kan dankzij de QR codes al aan de slag op de website van het bedrijf, en daar een informatieverzoek indienen of een afspraak inplannen.

Bekijk een aantal van onze projecten:

 • Contentoptimalisatie en SEO voor Kyros Hydrogen Solutions

  We optimaliseerden de website van Kyros Hydrogen Solutions, voor een betere indexatie, een relevanter informatieaanbod en meer sales qualified leads.

 • Een laagdrempelig jaaroverzicht voor huurders van Vesteda

  Als pilotproject voor Vesteda maakten we een laagdrempelig jaaroverzicht voor huurders, in de vorm van een infographic.

 • Een thematische site voor het Centrum voor Parlementaire Geschiedenis

  We hielpen het CPG om hun uitgebreide publicatie over politiek in de jaren 70 te versterken met digitale content op een thematische website.

 • Klantonderzoek onder huurders van Vesteda

  We hielpen Vesteda met klantonderzoek in verschillende soorten en maten, om de informatiebehoeften van huurders boven tafel te krijgen.

 • Een kennisportal over gemeenteraadsverkiezingen voor de Gelderland Academie

  Voor alle leden van politieke partijen ontwikkelden we een kennisportal met concrete tips en adviezen in aanloop naar de raadsverkiezingen.

 • Illustraties en animaties voor Vesteda

  We maakten illustraties en animaties bij verschillende situaties, thema's en onderwerpen voor huurders van Vesteda.

 • De Parlementaire Podcast van het CPG

  Voor het CPG maakten we de Parlementaire Podcast over verschillende onderwerpen die de Haagse agenda domineerden in de jaren 70.

 • Rebranding en ontwikkeling huisstijl voor SafeDrivePod

  Na een snelle interne doorontwikkeling van SafeDrivePod, was het hoog tijd om ook de look and feel van het merk naar een hoger niveau te tillen.

 • Een uitgebreid en toegankelijk jaaroverzicht in de vorm van een website voor Vesteda

  We hielpen Vesteda met het opwaarderen van het jaaroverzicht naar een standalone, thematisch ingedeelde website met veel visuele context.

 • Een modulaire sales pack voor Kyros Hydrogen Solutions

  We maakten een modulaire sales pack voor Kyros Hydrogen Solutions: promotioneel drukwerk dat in verschillende samenstellingen kan worden uitgereikt.

 • 2D en 3D animaties voor Kyros Hydrogen Solutions

  We maakten 2D en 3D animaties om potentiële klanten van Kyros Hydrogen Solutions de turnkey electrolyzers en het productieproces van waterstof te tonen.

 • Een dynamisch schoolplan in de vorm van een thematische website voor het Candea College

  We hielpen het Candea College om van hun schoolplan op papier een dynamische, thematische website voor verschillende stakeholders te maken.

 • De SafeDrivePodcast van SafeDrivePod

  Samen met SafeDrivePod produceerden we de safedrivepodcast en tientallen fragmenten voor 'embeds' en social media posts.

 • 3D renders voor Kyros Hydrogen Solutions

  Gedetailleerde, visuele weergaven van verschillende installaties van Kyros Hydrogen Solutions, voor gebruik op verschillende kanalen en dragers.

 • Beursstand voor Kyros Hydrogen Solutions

  Kyros Hydrogen Solutions neemt jaarlijks deel aan verschillende beurzen, en vroeg ons een booth design te maken voor haar beursstand.

MEER WETEN?

Ik geef graag antwoord op je vragen:

Patrick Davelaar
Patrick DavelaarOntwikkeling en uitvoering beeldconcepten
Patrick helpt je graag met het bedenken en maken van beeld, in de breedste zin van het woord. Er zijn veel mensen die liever kijken dan lezen, dus het vertalen van woorden in beelden is een belangrijke marketing skill. Neem gerust contact met ‘m op als je denkt dat Patrick iets voor je kan betekenen, want hij is ook nog eens zeer vriendelijk in de omgang.