Bizar-Bazar

Werk aan de kerk!

In het kort:

Bizar-Bazar is een hotel-restaurant-bazaar in het centrum van Arnhem. Nu vraag je je misschien af wat daar nu zo bizar aan is. Begrijpelijk. Totdat je over de drempel stapt. Via een vrij obscure doorgang en een stenen gangetje kom je binnen, maar als je de deuren openslaat, zie je pas dat je in een gigantische, voormalige kerk staat, compleet met orgel en alles erop en eraan. Het is een omvangrijk horecaproject in een rijksmonument. Wij kregen de opdracht om te helpen het concept gestalte te geven en de marketing in goede banen te leiden.

 

…En nu alle sappige details:

“Ik heb een kerk gekocht!”

“Jezus, echt?”

“Ja, om in te eten, te slapen en te winkelen. Superleuk toch? Ik heb alleen wel een marketingplan nodig, en alles wat daarna komt. Zin in?”

“Ja, maar op één voorwaarde: dat je fantastische steaks gaat serveren.”

Mirella Kreger is de initiatiefneemster, en duidelijk een ondernemer met een missie: één van de meest interessante horecaconcepten van Arnhem ontwikkelen. Benieuwd naar het hele verhaal? Even geduld hebben dan, want we zijn momenteel keihard voor Mirella en haar kerk aan het werk. Doe jezelf in ieder geval alvast een plezier, en reserveer een tafeltje via:

info@bizar-bazar.nl