Een modulaire sales pack voor Kyros Hydrogen Solutions


We maakten een set drukwerk, waarvan de onderdelen in verschillende samenstellingen aan potentiële klanten kunnen worden overhandigd.

Het beste verhaal is gefocust, specifiek en relevant

Kyros Hydrogen Solutions heeft veel live contactmomenten met potentiële klanten. Dat gebeurt op beurzen, bijeenkomsten en tijdens adviesgesprekken. Wat geef je vervolgens mee aan beursbezoekers, of wat laat je achter na een oriënterend gesprek, naast een goede indruk en een inspirerend verhaal? Precies: een nóg betere indruk en een gedetailleerd verhaal in de vorm van een tastbaar naslagwerk. Een samenvatting van wat er besproken is en misschien nog een beetje extra.

Samen met het kernteam van Kyros Hydrogen Solutions hebben we gedefinieerd welke onderdelen een sales pack zou moeten bevatten. Onze suggestie om niet alles van één drager af te laten hangen, maar te kiezen voor een modulaire oplossing, werd positief ontvangen. Zo kan Kyros per potentiële klant kiezen voor een subset van dragers, die relevant zijn voor die specifieke klant. Geen ruis op de lijn of information overload, maar alleen relevante boodschappen.

We ontwikkelden een set product sheets, een set case studies, een algemene folder en calling cards, uiteraard allemaal in dezelfde stijl en in een handzaam formaat, zowel in de Engelse als in de Duitse taal. Kyros Hydrogen Solutions is een groot voorstander van groene energieopwekking en past haar producten en diensten daar volledig op toe. Uiteraard moeten de ontwerpen dus ook gedrukt of geprint worden op 100% gerecycled materiaal, dus hebben we het team een aantal suggesties gedaan voor passend materiaal en hen aangeraden de verschillende onderdelen van de sales pack lokaal te laten produceren. Practice what you preach!

Met de product sheets, case studies, algemene folder en visitekaartjes beschikt het team van Kyros Hydrogen Solutions over een ruim aanbod aan fysieke informatiedragers, die in wisselende samenstellingen kunnen worden uitgereikt aan verschillende klanten. Zo min mogelijk verspilling en een zo relevant mogelijk informatieaanbod per individuele klant? Wat ons betreft is de missie geslaagd.

Bekijk een aantal van onze projecten:

 • Rebranding en ontwikkeling huisstijl voor SafeDrivePod

  Na een snelle interne doorontwikkeling van SafeDrivePod, was het hoog tijd om ook de look and feel van het merk naar een hoger niveau te tillen.

 • Contentoptimalisatie en SEO voor Kyros Hydrogen Solutions

  We optimaliseerden de website van Kyros Hydrogen Solutions, voor een betere indexatie, een relevanter informatieaanbod en meer sales qualified leads.

 • Klantonderzoek onder huurders van Vesteda

  We hielpen Vesteda met klantonderzoek in verschillende soorten en maten, om de informatiebehoeften van huurders boven tafel te krijgen.

 • Een kennisportal over gemeenteraadsverkiezingen voor de Gelderland Academie

  Voor alle leden van politieke partijen ontwikkelden we een kennisportal met concrete tips en adviezen in aanloop naar de raadsverkiezingen.

 • Een thematische site voor het Centrum voor Parlementaire Geschiedenis

  We hielpen het CPG om hun uitgebreide publicatie over politiek in de jaren 70 te versterken met digitale content op een thematische website.

 • De Parlementaire Podcast van het CPG

  Voor het CPG maakten we de Parlementaire Podcast over verschillende onderwerpen die de Haagse agenda domineerden in de jaren 70.

 • Illustraties en animaties voor Vesteda

  We maakten illustraties en animaties bij verschillende situaties, thema's en onderwerpen voor huurders van Vesteda.

 • Een dynamisch schoolplan in de vorm van een thematische website voor het Candea College

  We hielpen het Candea College om van hun schoolplan op papier een dynamische, thematische website voor verschillende stakeholders te maken.

 • Een modulaire sales pack voor Kyros Hydrogen Solutions

  We maakten een modulaire sales pack voor Kyros Hydrogen Solutions: promotioneel drukwerk dat in verschillende samenstellingen kan worden uitgereikt.

 • 2D en 3D animaties voor Kyros Hydrogen Solutions

  We maakten 2D en 3D animaties om potentiële klanten van Kyros Hydrogen Solutions de turnkey electrolyzers en het productieproces van waterstof te tonen.

 • Beursstand voor Kyros Hydrogen Solutions

  Kyros Hydrogen Solutions neemt jaarlijks deel aan verschillende beurzen, en vroeg ons een booth design te maken voor haar beursstand.

 • Een uitgebreid en toegankelijk jaaroverzicht in de vorm van een website voor Vesteda

  We hielpen Vesteda met het opwaarderen van het jaaroverzicht naar een standalone, thematisch ingedeelde website met veel visuele context.

 • Een laagdrempelig jaaroverzicht voor huurders van Vesteda

  Als pilotproject voor Vesteda maakten we een laagdrempelig jaaroverzicht voor huurders, in de vorm van een infographic.

 • De SafeDrivePodcast van SafeDrivePod

  Samen met SafeDrivePod produceerden we de safedrivepodcast en tientallen fragmenten voor 'embeds' en social media posts.

 • 3D renders voor Kyros Hydrogen Solutions

  Gedetailleerde, visuele weergaven van verschillende installaties van Kyros Hydrogen Solutions, voor gebruik op verschillende kanalen en dragers.

MEER WETEN?

Ik geef graag antwoord op je vragen:

Dion van den Berg
Dion van den Bergstrategie, concept, online & tekst
Dion kan je veel vertellen over strategische, tactische en operationele marketing en communicatie. Hij helpt je bij het bedenken, uitwerken en beheren van effectieve campagnes en het optimaliseren van middelen en kanalen. Ben je op zoek naar lekkere concepten met rake teksten, of een overkoepelende strategie? Vraag hem dan gerust eens op de koffie, of kom gezellig bij ons langs.