Website


…Een eigen stek op het web, waarop jij je van je beste kant laat zien en waar je bezoekers klanten worden.

Website


…Een eigen stek op het web, waarop jij je van je beste kant laat zien en waar je bezoekers omzet in klanten.

WAT WE VOOR JE KUNNEN BETEKENEN

Wij maken overzichtelijke, ongecompliceerde zoekmachine- en gebruiksvriendelijke websites, op basis van WordPress. Uiteraard met een doordachte structuur en onderscheidende content van goede kwaliteit. Dat doen we veelal in eigen beheer, omdat niet alleen de techniek, maar juist ook de content bepalend is voor de kwaliteit en de effectiviteit van een website. We willen dat je op geen van beide vlakken water bij de wijn hoeft te doen. Daarom koppelen we beproefde techniek aan effectieve content.

HET VERZAMELPUNT VAN AL JE ONLINE CONTENT

Een overzichtelijke, zoekmachine- en gebruiksvriendelijke website is het verzamelpunt waar alle online content – en routes naar deze content – samenkomen. Simpel aan de oppervlakte, met een doordachte structuur, gemakkelijk in het gebruik en met sterke content van goede kwaliteit. Bovendien is het de plek bij uitstek waar je maximale controle hebt over de boodschap. Een website is overigens pas goed als niet alleen gebruikers, maar ook zoekmachines er lekker mee uit de voeten kunnen. Wij helpen graag om dat voor elkaar te krijgen, zowel op technisch als inhoudelijk vlak. Het is erg belangrijk om aan beide disciplines minstens evenveel aandacht te besteden, want juist die combinatie leidt tot de beste resultaten.

EEN PAAR WEBSITES UIT ONZE KOKER:

Postma Kunststof Tanks, een leverancier van kwalitatief hoogwaardige maatwerkoplossingen voor vloeistofbeheersing.

Kyros Hydrogen Solutions is een Duits-Amerikaanse aanbieder van groene waterstofproductieoplossingen en onderdeel van Kyocera AVX. Wij bouwden een website voor ze met meertalige content, en een (aardig succesvol) contactformulier.

Raad Voor 2026, een platform van de Gelderland Academie, het onderwijs- en trainingsinstituut van Provincie Gelderland, dat politieke partijen helpt bij de voorbereiding van gemeenteverkiezingen van 2026.

Olsterhof, een landelijke lifestylewinkel voor levensgenieters, met een groot en breed assortiment in het Overijsselse dorpje Olst. Deze webshop is ontwikkeld in samenwerking met Jannes & Mannes

Stichting Dom-Ray versterkt de positie van kansarme Cambodjaanse kinderen en jongvolwassenen door hen onderdak, onderwijs en ondersteuning te bieden. Voor hen bouwden we een website met projectoverzichten en verschillende donatiemogelijkheden.

Serieparlementairegeschiedenis.nl is een portal dat we ontwikkeld hebben voor het Centrum voor Parlementaire Geschiedenis. Het platform biedt verdiepende informatie en verschillende mediaproducties die horen bij het recent verschenen tiende deel in de gelijknamige boekenreeks.

Appartementen De Boulevard verhuurt vakantieverblijven in Zandvoort.

KUMATEC is een bedrijf dat machines, productielijnen en speciale technieken ontwikkelt voor de productie van technische componenten.

Vesteda Jaaroverzicht, een website waarop vastgoedbeheerder Vesteda op een toegankelijke manier de inhoud van het jaarverslag presenteert aan haar huurders.

MEER WETEN?

Ik geef graag antwoord op je vragen:

Dion van den Berg
Dion van den Bergstrategie, concept, online & tekst
Dion kan je veel vertellen over strategische, tactische en operationele marketing en communicatie. Hij helpt je bij het bedenken, uitwerken en beheren van effectieve campagnes en het optimaliseren van middelen en kanalen. Ben je op zoek naar lekkere concepten met rake teksten, of een overkoepelende strategie? Vraag hem dan gerust eens op de koffie, of kom gezellig bij ons langs.

BENIEUWD WAAR PAPPENHEIMERS JE NOG MEER MEE KAN HELPEN?