SafeDrivePod


SafeDrivePod is een technisch bedrijf uit Oosterbeek, dat zich tot doel heeft gesteld om wereldwijd de verkeersveiligheid te verbeteren.

Een oplossing voor een aantal hardnekkige problemen

Gaat het om verkeersveiligheid, dan kun je nooit genoeg doen. Dat is het mantra van SafeDrivePod. Verzekeraars, leasemaatschappijen en wagenparkbeheerders over de hele wereld doen een beroep op SafeDrivePod om hen te helpen het verkeer veiliger te maken, en tegelijkertijd ook de uitstoot te beperken en de beheerskosten van het zakelijk wegverkeer omlaag te brengen. Drie vliegen in één klap, dus. 

Veiliger, voordeliger en vriendelijker voor het milieu

SafeDrivePod geeft inzicht in rijgedrag, beperkt afleiding in het verkeer en versnelt de respons bij ongevallen. Aan de basis hiervan ligt een slimme combinatie van in eigen huis ontwikkelde hardware en software: een klein apparaatje op je dashboard, een app op je telefoon en een online dashboard zorgen ervoor dat je als chauffeur bewust wordt van je rijgedrag en niet afgeleid wordt door je telefoon. En gaat het onverhoopt toch mis, dan is het een prettige gedachte dat er op dat moment direct hulp beschikbaar is.

PAPPENHEIMERS SafeDrivePod

SafeDrivePod is een techbedrijf met een maatschappelijke missie. Dat heeft zijn weerslag op de mensen die er werken: het zijn techneuten en met het hart op de goede plek. Ze zijn zeer doelbewust en doelgericht, maar het menselijke aspect ontbreekt nooit. Dit goed gekalibreerde, morele kompas maakt het een fijne club om mee (en voor) te werken. We hebben dan ook met veel plezier aan ontzettend veel uiteenlopende opdrachten gewerkt.

Enkele projecten die we voor SafeDrivePod hebben uitgevoerd:

 • De SafeDrivePodcast van SafeDrivePod

  Samen met SafeDrivePod produceerden we de safedrivepodcast en tientallen fragmenten voor 'embeds' en social media posts.

 • Rebranding en ontwikkeling huisstijl voor SafeDrivePod

  Na een snelle interne doorontwikkeling van SafeDrivePod, was het hoog tijd om ook de look and feel van het merk naar een hoger niveau te tillen.

Bekijk een aantal van onze opdrachtgevers:

 • Kyros Hydrogen Solutions

  Kyros Hydrogen Solutions uit het Duitse Neuhaus-Schierschnitz is een technisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de opwekking, opslag en distributie van waterstof.

 • Candea College

  Het Candea College is een school voor voortgezet onderwijs in Duiven. Leerlingen krijgen er elke dag ruimte om zelf keuzes te maken, onder het motto 'maatwerk'.

 • Vesteda

  ‘Voel je thuis bij Vesteda’, dat is het streven van deze in Amsterdam gevestigde woningbelegger én verhuurder. Dat streven geldt zowel voor huurders als alle andere stakeholders.

 • Olsterhof

  De Olsterhof is een belevingsgerichte, landelijke lifestylewinkel. In een historisch pand met siertuin, café en terras vind je ontzettend veel hoogwaardige producten.

 • Gelderland Academie – Provincie Gelderland & VNG

  Wij werken graag voor de Gelderland Academie, hét kennisplatform voor mensen die politieke functies bekleden in Provincie Gelderland.

 • SafeDrivePod

  SafeDrivePod helpt verzekeraars, leasemaatschappijen en fleet managers om het wereldwijde wegverkeer veiliger, voordeliger en milieuvriendelijker te maken.

 • Centrum voor Parlementaire Geschiedenis

  Het CPG doet wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de parlementaire geschiedenis van Nederland na de Tweede Wereldoorlog.

 • Jannes & Mannes

  Jannes & Mannes is een webbureau in Den Haag. Slimme, digitale oplossingen maken is hun vak, waar ze met jarenlange ervaring erg bedreven in zijn geworden.

MEER WETEN?

Ik geef graag antwoord op je vragen:

Dion van den Berg
Dion van den Bergstrategie, concept, online & tekst
Dion kan je veel vertellen over strategische, tactische en operationele marketing en communicatie. Hij helpt je bij het bedenken, uitwerken en beheren van effectieve campagnes en het optimaliseren van middelen en kanalen. Ben je op zoek naar lekkere concepten met rake teksten, of een overkoepelende strategie? Vraag hem dan gerust eens op de koffie, of kom gezellig bij ons langs.