Van ons krijg je misschien niet altijd wat je wilt.


…Zolang jouw klanten maar wél precies krijgen wat ze willen.

WAT WE VOOR JE KUNNEN BETEKENEN

Heeft je vraag direct of indirect met marketing, productontwikkeling of klantonderzoek te maken? Dan zit je hier goed. Zo niet, dan kunnen we het erover hebben. We doen veel, maar nooit zonder een goede reden. Daarom stellen we jou en je publiek eerst een paar vragen, om erachter te komen of we wel aan de beste oplossing werken. Zo’n oplossing bestaat vaak uit één of meerdere dingen:

marketingstrategie

Marketingstrategie

De effectiviteit van marketing begint bij de strategische afbakening. Kaders waarmee je tijdens de uitvoering kunt toetsen of je op de goede weg zit. Zo voorkomen we dat er geld over de balk gesmeten wordt, zonder dat je er ooit een cent voor terugziet.

marketingplan / campagneplan

Marketingplan

We helpen je graag met het stroomlijnen van je marketingactiviteiten. Zo loop je nooit meer achter de feiten aan en is de kans een stuk groter dat je je doelen (op tijd) haalt. Bovendien zorgt het ervoor dat je je marketingbudget slimmer kunt besteden.

klantonderzoek

Klantonderzoek

We helpen je inzicht te krijgen in wat je klanten graag van je willen. Met behulp van statistieken, marktcijfers, gebruikscijfers, desk research, interviews, focusgroepen, polls en enquêtes helpen we je om belangrijke beslissingen op het gebied van marketing te toetsen, zodat je doordachte keuzes kunt maken.

productontwikkeling

Productontwikkeling

Het kan wel eens voorkomen dat niet je marketing, maar je product wat liefde en aandacht nodig heeft. Wij helpen je vast te stellen of je aanbod goed aansluit bij de vraag van de markt, en waar nodig doen we suggesties ter verbetering.

Livestream / online event

Livestream / online event

Wil je een belangrijke gebeurtenis delen met je publiek, en er nét dat beetje meer flair aan geven dan gebruikelijk? Een livestream / online event stelt je in staat om dynamisch te presenteren, maar tegelijkertijd ook live interactie te hebben met je publiek.

videoproductie

Video

We nemen graag de camera ter hand om een goed verhaal te ondersteunen met mooie beelden. Denk aan commercials, bedrijfsvideo’s, productvideo’s, testimonials, sfeerimpressies en andere producties op het gebied van marketing.

animatie

Animatie

Soms kan een versimpelde weergave van de werkelijkheid ontzettend verhelderend werken. Ook kan het zijn dat je merk schreeuwt om een zeer onderscheidende visuele stijl. In dat geval is een 2D-animatie, 3D-animatie of animated infographic precies wat je zoekt.

website

Website

Een overzichtelijke, zoekmachine- en gebruiksvriendelijke website, gebaseerd op WordPress. Simpel, met een doordachte structuur en sterke content van goede kwaliteit.

fotografie

Fotografie

Geef je merk een visuele boost met uniek, professioneel fotomateriaal. Wij helpen je graag aan passend beeldmateriaal voor nagenoeg elke toepassing.

landing page

Landing page

Een thematisch ingerichte pagina op je website, die helemaal in het teken staat van één specifieke campagne of één onderwerp, en een duidelijke aanzet tot actie bevat.

tekst en storytelling

Tekst & storytelling

De basis van de overtuigingskracht van je merk zit hem vaak in een lekker verhaal. We helpen je om datgene waar jouw klanten op zitten te wachten, te vangen in woorden. Van kort en krachtig tot volledig en uitgebreid, of het nou informatief, wervend of
vermakelijk van aard is. Denk aan webteksten, teksten voor print, social bites, slogans, achtergrondverhalen, productomschrijvingen, interviews, noem het maar op.

search enige optimisation

Search engine optimisation (SEO)

Een website is pas goed als niet alleen gebruikers, maar ook zoekmachines er lekker mee uit de voeten kunnen. Wij helpen je graag om dat voor elkaar te krijgen, zowel op technisch als inhoudelijk vlak.

social media beheer

Social media beheer

Een groot gedeelte van het digitale leven speelt zich af op social media. Voor de meeste merken is het dan ook een effectieve, laagdrempelige manier om in contact te treden met klanten, mits je weet wat je doet. We helpen je er graag mee op weg én houden je op de weg.

social media advertising

Online advertising

Online adverteren is voor vrijwel elk merk een relevant en integraal onderdeel van marketing. Of het nu gaat om Search Engine Advertising (SEA), social media advertising, display advertising of influencer activatie; wij helpen je graag aan de juiste combinatie van doelgroepen, boodschappen en natuurlijk budgetoptimalisatie.

illustratie

Illustratie

Teksten en/of cijfers zonder illustratieve beelden kunnen veel vragen van de lezer. Illustraties, tekeningen en infographics zorgen voor visuele context en de nodige aantrekkingskracht. Een goede illustratie kan het verschil maken tussen doorlezen, óf doorlopen…

drukwerk en printwerk

Drukwerk & printwerk

We ontwerpen visitekaartjes, briefpapier, posters, folders, flyers, handouts, booklets, verpakkingsmateriaal en alle andere dingen die er gewoon lekkerder uitzien op papier.

narrowcasting

Narrowcasting

Als je bezoekers ontvangt in een fysieke locatie, zoals een wachtkamer of showroom, kan het interessant zijn om met behulp van videobeelden informatie te verstrekken of een bepaalde sfeer neer te zetten. Met Pixelposting, onze oplossing voor beeldschermcommunicatie, helpen we je om de ruimte te voorzien van passend, sfeerverhogend beeld en eventueel geluid.

free publicity

Free publicity

Wanneer er nieuwswaardige dingen te melden zijn rondom je merk, helpen wij je graag om een goede vertaalslag te maken van je boodschap richting relevante mediakanalen. Het kan dan gaan om persberichten, met een feitelijke weergave van zaken en een onafhankelijke toon, of om conceptartikelen, die één op één kunnen worden overgenomen door media-outlets.

workshops en trainingen

Workshops & trainingen

Of je nu iets nieuws wilt leren op het gebied van marketing, of alleen even je kennis wilt opfrissen; alles wat wij kunnen, willen we je desgevraagd ook leren. We hebben een paar workshops op de plank liggen, maar we ontwikkelen ze ook op maat.

procesoptimalisatie

Procesoptimalisatie

Benieuwd waar je boven de streep geld laat liggen? Wil je weten hoe je
processen – waarin de uitwisseling van informatie een hoofdrol speelt – zou
kunnen verbeteren, zodat zowel jij als je klant er voordeel bij hebben? We
tekenen het graag even voor je uit. Een blik van buitenaf kan heel verfrissend zijn!