Van ons krijg je niet altijd wat je wilt.


…Zolang jouw klanten maar wél precies krijgen wat ze willen.

Wat we voor je kunnen betekenen

Heeft je vraag direct of indirect met marketing, productontwikkeling of onderzoek te maken? Dan zit je hier goed. Zo niet, dan kunnen we het erover hebben. We doen veel, maar nooit zonder een goede reden. Daarom stellen we jou en je publiek eerst een paar vragen, om erachter te komen of we wel aan de beste oplossing werken. Zo’n oplossing bestaat vaak uit één of meerdere dingen:

(Klik op één van de afbeeldingen voor meer info)

Marketingstrategie
Marketingstrategie

De effectiviteit van marketing begint bij de strategische afbakening. Kaders waarmee je tijdens de uitvoering kunt toetsen of je op de goede weg zit. We willen voorkomen dat je geld over de balk smijt zonder er ooit een cent voor terug te zien.

Klantonderzoek
Klantonderzoek

We helpen we je graag inzicht te krijgen in wat je klanten graag van je willen. Met behulp van statistieken, marktcijfers, gebruikscijfers, desk research, interviews, focusgroepen, polls en enquêtes helpen we je om belangrijke beslissingen te toetsen voor je ze neemt.

Productontwikkeling
Productontwikkeling

Het kan wel eens voorkomen dat niet je marketing, maar je product wat liefde en aandacht nodig heeft. Wij helpen je vast te stellen of je aanbod goed aansluit bij de vraag van de markt, en waar nodig doen we suggesties ter verbetering.

Video
Video

We nemen graag de camera ter hand om een goed verhaal te ondersteunen met mooie beelden. Denk aan commercials, bedrijfsvideo's, productvideo's en sfeerimpressies.

Animatie
Animatie

Soms kan een versimpelde weergave van de werkelijkheid ontzettend verhelderend werken. Ook kan het zijn dat je merk schreeuwt om een zeer onderscheidende visuele stijl. In dat geval is een 2D-animatie, 3D-animatie of animated infographic precies wat je zoekt.

Website
Website

Een overzichtelijke, zoekmachine- en gebruiksvriendelijke website, gebaseerd op WordPress. Simpel, met een doordachte structuur en sterke content van goede kwaliteit.

Landing page
Landing page

Een thematisch ingerichte pagina op je website, die helemaal in het teken staat van één specifieke campagne of één onderwerp, en een duidelijke aanzet tot actie bevat.

Tekst & storytelling
Tekst & storytelling

De basis van de overtuigingskracht van je merk zit hem vaak in een lekker verhaal. We helpen je om datgene waar jouw klanten op zitten te wachten, te vangen in woorden. Denk aan webteksten, teksten voor print, social bites, slogans, noem het maar op.

Search Engine Optimalisation (SEO)
Search Engine Optimalisation (SEO)

Een website is pas goed als niet alleen gebruikers, maar ook zoekmachines er lekker mee uit de voeten kunnen. Wij helpen je graag om dat voor elkaar te krijgen, zowel op technisch als inhoudelijk vlak.

Social media beheer
Social media beheer

Een groot gedeelte van het digitale leven speelt zich af op social media. Voor de meeste merken is het dan ook een effectieve, laagdrempelige manier om in contact te treden met klanten, mits je weet wat je doet. We helpen je er graag mee op weg én houden je op de weg.

Social media advertising
Social media advertising

Social media maakt voor de meeste merken een belangrijk onderdeel uit van de marketingmix. Wij helpen je graag om het rendement van je investering in social media te maximaliseren door gebruik te maken van de advertentiemogelijkheden die de verschillende platforms bieden.

Fotografie
Fotografie

Je kunt ons inschakelen voor objectfotografie, productfotografie en portretfotografie, voor digitaal gebruik en drukwerkproducties.

Illustratie
Illustratie

Teksten en/of cijfers zonder illustratieve beelden kunnen veel vragen van de lezer. Illustraties, tekeningen en infographics zorgen voor visuele context en de nodige aantrekkingskracht. Een goede illustratie kan het verschil maken tussen doorlezen, óf doorlopen...

Drukwerk & printwerk
Drukwerk & printwerk

We ontwerpen visitekaartjes, briefpapier, posters, folders, flyers, handouts, booklets, verpakkingsmateriaal en alle andere dingen die er gewoon lekkerder uitzien op papier.

Narrowcasting
Narrowcasting

Wanneer je videobeelden wilt gebruiken om je klanten op locatie mee te informeren of imponeren, Dan helpen wij je graag uit de brand met 'pixelposting', onze oplossing voor beeldschermcommunicatie.

Free publicity
Free publicity

Wanneer er nieuwswaardige dingen te melden zijn rondom je merk, helpen wij je graag om een goede vertaalslag te maken van je boodschap richting relevante mediakanalen.

Evenementen
Evenementen

Bijna iedereen houdt wel van een feestje. Wij in ieder geval wel, dus we helpen je graag op weg. Ook wanneer het niet alleen voor de gezelligheid is, natuurlijk. Denk aan beursbezoeken, product demo's, beroepsbijeenkomsten en inspiratiesessies.

Workshops & trainingen
Workshops & trainingen

Of je nu iets nieuws wil leren, of alleen even je kennis wilt opfrissen; alles wat wij kunnen, willen we je desgevraagd ook leren. We hebben een paar workshops op de plank liggen, maar we ontwikkelen ze ook op maat.

Tactisch advies
Tactisch advies

We helpen je graag om een route uit te stippelen van je marketingdoelstellingen naar je uiteindelijke marketingmiddelen. Zo loop je nooit meer achter de feiten aan en is de kans een stuk groter dat je je doelstellingen (op tijd) haalt.

Procesoptimalisatie
Procesoptimalisatie

Benieuwd waar je boven de streep geld laat liggen, of waar je een proces zou kunnen verbeteren zodat zowel jij als je klant er voordeel bij hebben? We tekenen het graag even voor je uit. Een blik van buiten kan heel verfrissend zijn!

Heb je een vraag? Stel 'm ons!

Not readable? Change text. captcha txt