Websites


…Een eigen stek op het web, waarop jij je van je beste kant laat zien.

website

WAT WE VOOR JE KUNNEN BETEKENEN

Wij maken overzichtelijke, ongecompliceerde zoekmachine- en gebruiksvriendelijke websites, op basis van WordPress. Uiteraard met een doordachte structuur en onderscheidende content van goede kwaliteit. Dat doen we veelal in eigen beheer. Ben je echter op zoek naar een zeer complexe site, met koppelingen tussen verschillende databases en slimme maatwerktechniek, waar ervaren ontwikkelaars voor nodig zijn? Dan brengen we je graag in contact met één van onze vaste partners. Zo koppelen we goede techniek aan effectieve content, zodat je op geen van beide vlakken te kort komt.

EEN PAAR WEBSITES UIT ONZE KOKER:

BOAR Classics & Customs, restaurateur van klassieke auto’s en optisch tuner van moderne auto’s

BOAR Classics & Customs, restaurateur van klassieke auto’s en optisch tuner van moderne auto’s

Appartementen De Boulevard verhuurt vakantieverblijven in Zandvoort.

Angelika Herben is een MBA-geschoold manager en bedrijfsadviseur.

Ieders Museum helpt Gelderse musea de deuren te openen voor nieuwe doelgroepen.

KUMATEC is een bedrijf dat machines, productielijnen en speciale technieken ontwikkelt voor de productie van technische componenten.

MEER WETEN?

Ik geef graag antwoord op je vragen:

Dion van den Berg
Dion van den Bergstrategie, concept, online & tekst
Dion kan je veel vertellen over strategische en tactische marketing. Hij helpt je bij het bedenken van effectieve campagnes en het optimaliseren van je marketingmiddelen en -kanalen. Ben je op zoek naar lekkere concepten met rake teksten, of een overkoepelende marketingstrategie? Vraag hem dan gerust eens op de koffie, of kom gezellig bij ons langs.