Wij helpen helpende handen.


…Gratis marketing voor goede doelen die het écht verdienen.

EEN WELDAAD VOOR EEN WELDOENER

Het zijn de goede dingen die het doen

Een klein gebaar kan soms heel ver reiken. Daarom hebben we besloten een deel van onze kennis en capaciteit structureel in te zetten om mensen te helpen die zich met hart en ziel inzetten voor een betere wereld. Gratis marketing voor goede doelen dus. Het maakt niet uit wat ze doen en op welke schaal, als het maar onbaatzuchtig is en ten goede komt aan mensen, dieren of organisaties die het hard nodig hebben.

IETS GOEDS DOEN VOOR EEN ANDER

Daar wordt iedereen beter van

Om iets goeds voor een ander te doen, moet je bereid zijn om je verlies te nemen. Of het nu gaat om tijd of geld, het gaat je hoe dan ook wat kosten. Tenminste, dat is hoe veel mensen denken over liefdadigheid. Maar als je het ons vraagt, levert het juist wat op. Sterker nog; van échte liefdadigheid wordt iedereen uiteindelijk beter. Niet alleen de ontvanger, maar ook de schenker.

Helpende mensen helpen, zodat zij degenen die het nodig hebben nóg beter kunnen helpen. Daar komt het op neer. Dat vinden we erg belangrijk, of eigenlijk, niet meer dan normaal. Want iemand die zich – vaak met eigen middelen en soms zelfs zonder de welverdiende erkenning – inzet voor het welzijn van anderen, verdient zelf ook wel eens wat liefdadigheid.

Omdat wij niet van steen zijn

Mensen die niet snappen dat het soms goed is om gewoon iets voor een ander over te hebben, zonder dat je eigen belang voorop staat, daar kunnen ons niet zo goed in verplaatsen. Als het ons goed gaat, willen we dat graag delen. En zeg nou eerlijk: elk bedrijf heeft toch wel eens van die losse uurtjes her en der, die zich perfect lenen voor een experiment? Een beetje tijd over, waarin je uitgedaagd wordt om buiten de gebaande paden te bewegen, zodat je ook eens wat anders leert dan wat je allemaal al kent? De meest interessante uitdagingen zijn immers diegenen, waarbij je met weinig middelen tóch een goed resultaat weet neer te zetten.

Goed zo, een beetje argwaan is gezond. Natuurlijk zouden we dit nooit kunnen doen als we er volledig op zouden leeglopen. We worden er zelf dus ook beter van, maar niet ten koste van een ander. Wat wij namelijk het liefst van onze klanten krijgen, is de bevestiging dat ons werk hem of haar écht iets goeds heeft gebracht. Daarmee verzekeren we ons eigen voortbestaan. Dat er rekeningen worden betaald wordt is natuurlijk erg prettig, maar dat laten we graag over aan partijen die voornamelijk zelf aan onze inzet verdienen, en draagkrachtig genoeg zijn.

Money pays our bills, good deeds sell our skills

Geld is goed voor de korte termijn, maar op de lange termijn verlangen we iets anders van onze klanten. Mensen bevelen ons immers nooit aan omdat we geld kosten, maar wél omdat we goede dingen voor ze hebben gedaan. Begrijp je wat we bedoelen? Precies: dingen doen waar een ander baat bij heeft levert wel degelijk wat op: een goede reputatie en een voldaan gevoel. Als je het ons vraagt is dat onbetaalbaar. Maar dat hoeven we jou waarschijnlijk niet uit te leggen!

LET OP: ALLÉÉN VOOR ECHTE WELDOENERS

We hebben helaas niet oneindig veel weg te geven, dus we vinden het belangrijk dat de investering die we doen écht ten goede komt aan mensen, dieren of instellingen die het hard nodig hebben. Daarom hebben we een paar vragen voor je:

Ken of ben jij iemand die de wereld graag een beetje beter maakt, en kun je de volgende vragen met ‘ja’ beantwoorden:

  • Het goede doel is (bij voorkeur) actief in Gelderland;
  • Het goede doel heeft behoefte aan meer bekendheid;
  • Het goede doel heeft behoefte om zichzelf duidelijker te profileren;
  • Het goede doel is de ‘ik heb echt een fantástisch idee voor een goed doel!’-fase voorbij, en heeft daadwerkelijk al op eigen kracht actieve stappen genomen om het doel te verwezenlijken;
  • Het goede doel is in staat om een specifieke behoefte te formuleren dat anders is dan het welbekende ‘steun ons, we hebben meer geld nodig’.

VERTEL ONS WIE EEN WELDAAD VERDIENT

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Er zijn meerdere aanmeldingen, dus we kunnen niet garanderen dat elke kandidaat ‘in de prijzen’ valt. We laten in ieder geval altijd wat van ons horen. Dat vinden we wel zo netjes.

Bedankt voor je bericht, we komen bij je terug!
Er is iets fout gegaan. Probeer het nog eens.

Let op: lees onze privacyverklaring